lauantai 26. toukokuuta 2012

Pussissa lojuvat istuintyynyt ja crocsit

Ikeassa tuli TAAS käytyä ;) Sinne on mukava mennä katselemaan ja käydä vaikka samalla syömässä. 
Ostin parvekkeen tuoleihin istuintyynyt. Ja tietenkin keltaisena! :-D Parveke on siitepölyn peitossa parvekelaseista huolimatta. Tuolit ja pöytäkin pitäis roudata maalle, jotta saataisiin niihin valkoinen pinta. 
Tuloksena siis pussissa lojuvat superihanat istuintyynyt. Laitoinpa ne tänään olohuoneeseen sohvalle lisäksi torkkupeiton ja muiden tyynyjen joukkoon. 


Sitten vielä vähän asiaa crocsien uudesta ja vanhasta mallista. Eli vanhaa mallia on noi pojun crocsit (kuvassa) ja uutta mallia on sellaset missä lukee crocs siinä kengän sivussa.Vanhan- ja uudenmallin crocsit on tehty hieman eri koko mitoituksella. Pojulle oli uudesta mallista koko 4-5 liian pieni ja koko 5-6 vastaavasti suuri. Kokeiltiinpa vielä vanhaa mallia, koska koko 4-5 näytti isommalta ja niinhän ne oli! Kun olette hankkimassa crocseja eikä meinaa kokoa löytyä niin kannattaa kokeilla kumpaakin mallia, jos vain vanhaa mallia on tarjolla! :)


Superia lauantaita! <3

-S

4 kommenttia:

 1. Ihanan keltaista ja pirteää:) Huomasin aivan saman noissa Crocseissa kun ostin itselleni uudet ja ne olivatkin liian pienet, vaikka vanhoissa oli sama koko, joten palautukseen menivät. Täytyy varmaan tulla ihan crocsien takia käymään siellä etelässä;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Olen hullaantunut keltaiseen.
   Crocsit on erittäin hyvä syy tulla etelään, hihhih. ;))

   Poista
 2. Ihan sohva teillä. Mistä ootte tuon hankkinu? Ja keltaiset piristeet ovat niin sinun tyyliä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Outi-Maria! :)
   Sohva on ostettu Suomi Soffasta, silloin kun pulju oli vielä pystyssä. ;)
   Kyseessä on nahkasohva, joka on oikein loistelias lapsi/koiraperheessä.

   Poista

Kiitos kommentistasi! <3